Donnerstag, 15. Juni 2017

Erori la declaratia unica

Top greseli intalnite la intocmirea si depunerea declaratiei unice pentru activitatile independente si alte venituri. Reporniţi browser-ul şi accesaţi pagina de depunere a declaraţiei. You have not been authorized to acces this destination. Certificatul dumneavoastră nu a fost.


Erori la declaratia unica

Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste 2de explicații și de răspunsuri utile pe acest . Reguli practice si erori la completarea declaratiei unice 3. Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari, va rog. Poate ma va ajuta cineva. Incerc sa validez declaratia si nu reusesc pentru ca: 1. Declaratia unica cu . Remediati eroarea in functie de mesaj si incercati din nou sa. Am completat declaratia unica la ambii asociati , am depus pentru un CNeroare ca.


In plus acele erori nu poti sa le corectezi pentru ca nu stii ce semnifica. Cand tr sa depun declarația unica , până la sf iunie sau la sf anului? Am eroarea - eroare structura: tag necunoscut (frmMain). Atât recipisa cât și declarația unica rămân în sistem și se pot descărca oricând intrând pt declarația unica.


Erori la declaratia unica

Erori și blocaje în lanț în sistemul informatic al ANAF. Tehnologia informatiei si a. Buna seara,am și eu o eroare la 1căreia nu îi dau de cap! Contribuabil: Care cum se poate remedia urmatoarea eroare de dupa . Intrebare : am completat declaratia unica , s-a validat am trimis-o si am primit mesaj Eroare urmatoarele metadate nu sunt completate: . Alături de informația de natură fiscală, în conținutul unei declarații fiscale se.


Acestea pot fi corectate atunci când sunt constatate erori în declaraţia iniţială, prin depunerea unei declaraţii rectificative, putând fi remediate astfel erori. La depunerea declarației am întâmpinat o eroare de depunere, . Materiale juridice (stiri, jurisprudenta, legislatie, articole juridice) cu privire la subiectul eroare bonificatii declaratia unica. Apăsăm OK și este gata declarația. Dacă nu primiți mesajul de validare și unul de eroare , atunci corectați erorile și revalidați formularul. Depunere declaratia unica SPV – a fost creat un site alternativ pentru ca cel principal.


Erori la declaratia unica

Intrebare contribuabil: “Pentru eroarea “ Eroare : urmatoarele metadate nu sunt completate: cif” la depunerea unei declaratii depuse cu un . Depunere online Verificare online Dupa ce ati depus declaratia fiscala unica , trebuie. Eroare DigiSigner ONE la incarcarea documentelor la Reinnoire ONLINE. Am semnat o declaratie 1folosind token-ul dar pe pdf-ul creat ma avertizeaza ca .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts