Mittwoch, 19. April 2017

Format cerere

Format cerere

Denumirea autorităţii sau. Prin prezenta formulez o cerere conform Legii privind liberul acces la informaţiile de interes public. Doresc să primesc o copie a următoarelor documente . Dar ne trezim că trebuie să scriem o cerere de angajare. Universităţii Spiru Haret, Facultatea de____________________ specializarea___________________________ anul . Acrobat Reader, formularele existând în format PDF (Portable Document Format ). MODEL CECERI PENTRU PRELUNGIRE ICC, STIMULENT DE INSERȚIE,.


Format cerere

Descarcă formular cerere , bifează modificarea dorită și transmite în format pdf pe. Depuneți o cerere de înregistrare a unui desen sau model industrial. Pentru a vă ajuta să decideți ce format se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră, . Ce trebuie știut înainte de completarea formularului de cerere. Cereri adresate catre decanat, in format PDF- IN ASTEPTARE : 20. Avram Larisa-Roxana Masterat 1. Solicitare primita in data: . Subsemnatul (numele şi prenumele persoanei care completează cererea ) . Copie a cartii de munca sau, in cazul lucratorilor independenti, declaratia de asigurare pentru . Cerere comunicare acte în format electronic.


Datele cu caracter personal cuprinse în prezenta cerere şi în actele doveditoare sunt supuse prelucrării, în condiţiile prevăzute de. Autorizaţia sanitară în baza referatului de evaluare. Informatiile solicitate v- au fost furnizate in format electronic, la urmatoarea adresa de e-mail (optional):. CARACTER PERSONAL PRELUCRATE ÎN SIMISC. Operator de date cu . Formular, Format editabil, Format print.


Format cerere

A iar în cazul cereri pentru eliberarea actului de. CERERE ÎNSCRIERE ÎN AUDIENȚĂ. Coronavirusul SARS-CoV-și pentru buna desfășurare a activității Curții Constituționale, . Declar că sunt de acord cu comunicarea actelor de procedura în format electronic la adresa de e-mail menționată anterior: Menționez ca am luat la . PENTRU TRANSMITEREA DOAR IN FORMAT ELECTRONIC, PRIN E -MAIL, A FACTURILOR.


CURENTE PENTRU SERVICIUL DE FURNIZARE . Daca nu puteti vizualiza aveti nevoie sa instalati Adobe Reader. Model de declaratie pe .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts