Mittwoch, 19. April 2017

Compromisuri sau compromise

Nominativ-Acuzativ, compromis , compromisuri. Articulat, compromisul. Genitiv- Dativ, compromisului , compromisurilor. Neutru, compromis , compromise.


Compromisuri sau compromise

Conform DOOM este acceptată forma de plural neutru ,, compromisuri ” (NU compromise ). Intrare: compromis (adj.). III-a conjugarea a X-a . Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru compromis din dicționarele: MDA. Acolo nu exista loc pentru corupție, lăcomie sau minciuni, sau compromisuri cu.


Deschiderea ca ușa ar putea Procedura de compromis meu. Parliament was extremely willing to compromise during the debate. Parlamentul a fost extrem de. Samantha a făcut mereu compromisuri în mariajul ei. Definitie compromis - afla ce inseamna compromis si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii.


The true history of the Missouri compromise and its repeal. Cine a spus prima dată că politica este arta compromisului ? Alin Fumurescu pornește de la această întrebare pentru a scrie prima istorie . It is not only a question of willingness to compromise. Capacitatea de a face compromisuri într-o relație nu este neapărat o slăbiciune. We often believe that compromise in love is the enemy of good… We often . Evenimente precum Convenția constituțională necesită o mulțime de compromisuri și, cu diferitele.


Compromis la Convenția Diagrama T Activitatea. Dimensiunile sale compacte permit o economie semnificativă de spațiu, care poate fi utilizat în alte scopuri, fără a compromite performanța, . La Grundfos nu facem compromisuri în dezvoltarea produselor pentru apele uzate. Suntem dedicati obiectivului nostru de a îmbunătăți . Faptul că va trebui să facem anumite compromise.


Nu cumva să îți faci vise Că noi vom ceda la fise. Fă-ți bagajele și fugi - Noi suntem PARTIDU-N BLUGI! Pentru compromis este de a face o înțelegere între diferite părți în care fiecare parte renunță la o parte din cererea lor. Un alt argument cunoscut folosit pentru a compromite standardele creştine este aparent de a face mai atrăgător creştinismul . Dealer oficial şi reparator autorizat Opel.


Calitate fără compromisuri ! Inteligența unui hibrid. Primești totul fără nici un compromise. Cu aceasta ocazie a declarat: „This country was founded on compromise ” („ Aceasta tara a fost creata prin compromis „). Afirmatia a devenit .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts