Mittwoch, 5. April 2017

Acte preschimbare ci

Acte preschimbare ci

Documente necesare - D. Ministerul Afacerilor. Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Actele se prezintă în ORIGINAL și COPIE. Cazuri în care se eliberează o noua carte de identitate : la expirarea termenului de valabilitate a actului de identitate care urmează a fi preschimbat ;. CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE ÎNAINTE DE EXPIRAREA . DOCUMENTE NECESARE: 1. Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul, NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Stabilirea reședinței . Accesați EXPIRARE, MODIFICARE DATE DE STARE CIVILA.


N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ. SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR. Cererile pentru eliberarea actelor de . Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Acte necesare: - cererea pentru.


Actul de identitate se eliberează de către serviciul public comunitar de. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Vă rugăm să vă prezentaţi cu cel mult de minute înainte de ora programării.


Eliberarea actului de identitate ca urmare a preschimbarii buletinelor de identitate. Pentru a face o programare vă rugăm să accesați pagina Programări CI. Serviciul Public de Evidenta a. Eliberare certificate de stare civilă în caz de pierdere, distrugere, furt sau preschimbare ;. Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso). Act de identitate şi cartea de . Expirare, modificare date stare civilă, deteriorare, pierdere, furt, preschimbare.


Bulevardul IC Brătianu, nr. Schimbare domiciliu din străinătate în România . Doriți o programare pentru depunere acte ? Carte de identitate provizorie. Eliberarea cărții de identitate ( buletinului) la împlinirea vârstei de ani.


CI provizorie- lipsa certificat de nastere. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării, solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii . Prin continuarea procedurii de rezervare sunteţi de acord cu.


Pentru autentificarea procurii nu sunt acceptate acte expirate. Dacă solicitantul nu are nici carte de identitate nici paşaport valabil va trebui să solicite în prealabil.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts