Donnerstag, 6. April 2017

Cerere liceu

Cerere liceu

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților . Programului naţional de protecţie socială ”Bani de liceu ”. Este de semnat o cerere de înscriere la liceul respectiv, care include şi dosarul cu actele pentru înscriere. Elevul semnează cererea , dar o poate face şi un tutore. Pentru absolvenţii de liceu : 1. Acum zi - – cererea de înscriere;. CERERI ÎNSCRIERE LICEU. Descarcă de aici cererea de înscriere pentru specializarea Arte plastice;.


Subsemnatul (numele, iniiala tatlui, prenumele). Stimati parinti si elevi, incepand cu 01. Cererile pentru eliberare adeverinta de studii, adeverinta de elev, eliberare foaie matricola si bursa de merit se . Cerere inscriere examen clasa a V-a. GLUGĂ CONSTANTIN ADRIAN. Perioadă depunere cerere de . Folosiți facilitatea “search” pentru a găsi tipul de cerere dorit.


Citește și: Elevii și profesorii vor primi, la cerere , laptop sau tabletă, conectate la internet – proiect adoptat de Senat. Vă rugăm să aduceți cererea completată în două exemplare! Liceului Teoretic Aurel Vlaicu Breaza. Comisiei de admitere.


La înscriere, candidații prezintă următoarele acte: 1. Candidați admiși la liceu din Colegiul Național Preparandia- Dimitrie. N-am vrut să-i spun că te ştiu, că ai fost portar la liceu când eram eu la. Direcţiunea liceului , faţă de eventualele cereri de reînscriere ale elevilor retraşi, va proceda conform regulamentului, va supune fiecare cerere în parte . Strada Alexandru Vlahuta nr. Elevii care pot beneficia de burse de merit şi depun cerere pentru bursă socială.


Primarie din care sa reiasa ca in comuna de domiciliu nu exista liceu ;. Elevii păgubiți urmau să fie compensați la cerere , din fondul liceului internat, cu sume nominale între 1. Nu a fost depusă nici o solicitare. Apasă aici pentru a vedea mai multe articole. NVĂTĂMÂNT LICEAL DE STAT. MARTI iunie: 16:– 20:00.


Anchetă socialăfăcută de primărie. UDMR i-au înaintat o cerere lui Attila. UCR trimite o cerere adresată ministrului învăţământului, în care solicita înfiinţarea liceului cu predare în limba maternă.


Impreună cu cererea d. Prin intermediul lui dorim să vă prezentam activitățile noastre școlare și extrașcolare, echipa . Titlu: În atenția directorilor unităților de învățământ și a cadrelor didactice - noile modele de cerere de înscriere la Concursul de titularizare!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts