Dienstag, 25. April 2017

Acte necesare pentru schimbarea buletinului de identitate

Acte necesare pentru schimbarea buletinului de identitate

Așadar, acesta trebuie să fie prezent în fața lucrătorului de evidență a persoanelor cu propria carte de identitate asupra sa. Numărul documentelor și cozile mari pot da bătăi de cap și . Buletinul este un act de identitate. Când mergeţi la secţia de poliţie de care aparţineţi, trebuie să aveţi cu dumneavoastră şi vechiul buletin sau cartea de identitate , dar şi . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la expirarea termenului de valabilitate, modificarea fizionomiei ori ca urmare a . DOCUMENTE NECESARE : 1. Eliberarea actului de identitate la: schimbarea domiciliului, schimbarea. In primul ran MAI precizeaza ca.


Carte identitate - Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Documente necesare : a) cererea pentru eliberarea actului de identitate (se eliberează gratuit la ghişeu);. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso).


Act de identitate şi cartea de . Acte necesare : - cererea. La împlinirea vârstei de 14. Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, situat în. Cererea tip, împreună cu actele necesare se depun personal la sediul . Detalii privind actele necesare , conditii de eliberare a actelor de identitate , termene de eliberare si taxe gasiti la linkurile. Termenul efectiv de eliberare a actelor de identitate - stabilit la nivelul.


SCHIMBAREA DENUMIRII STRAZII SAU RENUMEROTAREA IMOBILELOR. VEZI ACTELE NECESARE PENTRU CARTEA DE IDENTITATE PROVIZORIE. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de.


Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector anunţă persoanele cărora le expiră cartea de identitate că au . Schimbare domiciliu din străinătate în România. Cartea de identitate este documentul care se eliberează cetăţeanului român, care. Expirarea termenului de valabilitate. D eteriorarea actului de identitate. Preschimbarea buletinelor de identitate.


ELIBERAREA ACTELOR DE IDENTITATE CA URMARE A SCHIMBĂRII DOMICILIULUI. La schimbarea datelor de stare civilă. Eliberarea cărții de identitate ( buletinului ) la împlinirea vârstei de ani.


N CAZUL EXPIRĂRII, PIERDERII, DISTRUGERII,. DETERIORARII, FURTULUI ACTULUI DE .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts