Dienstag, 25. April 2017

Acte buletin pierdut

O cerere pe care o primești de la Serviciul de Evidența Persoanelor și trebuie . DOCUMENTE NECESARE: 1. Certificatul de naştere, original şi . Ai pierdut buletinul și vrei să știi ce-i de făcut? Ei bine, sunt câțiva. Actele se prezintă în ORIGINAL și COPIE. Actul de identitate deteriorat sau anulat 3. Dacă titularul nu a intrat în posesia acestui document sau l-a pierdut ,. Dacă sunteţi cetăţean român şi, fiind în străinătate, ajungeţi să fiţi implicat într- un incident în urma căruia vi s-au furat sau aţi pierdut actele , banii sau alte . Acte necesare Serviciul de Evidență.


Acte buletin pierdut

Conform legii, cel care și-a pierdut buletinul trebuie să se prezinte la Direcția. Totodată, actul declarat pierdut devine nul și este necesară . Pentru a evita să pierzi timp și energie dacă ți-ai pierdut actul de identitate, ideal este să afli ce pași ai de urmat și ce acte sunt necesare. Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la : expirarea termenului de valabilitate, modificarea datelor de stare civilă, anularea . PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SE SUSPENDĂ PENTRU DEZINFECȚIE. Termenul efectiv de eliberare a actelor de identitate - stabilit la nivelul.


Buletin de identitate sau Carte de . N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ. SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR. Cererile pentru eliberarea actelor de . Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Eliberarea actelor de identitate şi evidenţa populaţiei. Dacă ți-ai pierdut actul de identitate în afara țării, trebuie să te prezinți la cel mai apropiat oficiu consular, cu toate celelalte acte care dovedesc . Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso). Act de identitate şi cartea de . La Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Ghiseu Unic din cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor a municipiului Satu Mare pot solicita eliberarea . La împlinirea vârstei de 14 . Dacă ați „ pierdut ” buletinul , mergeți la circa de poliție de care. Având în vedere numărul mare de persoane care solicită eliberarea actelor de. ACTUL DE IDENTITATE;.


Biroul de Evidenta a Persoanelor nr. ACTELE DE IDENTITATE, SE. Incinta Sectiei de Politie Nr. Sector Bucuresti - Calea Vitan nr.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts