Donnerstag, 23. April 2020

Sectia 15 politie program buletine

Agent principal de poliţie ODAIASU DAN CONSTANTIN. EF SECŢIE - Comisar de poliţie MUŞAT STOICA GHEORGHIŢĂ. SECTIA POLITIE Sediu: Str. Informaţii de contact, telefon, adresă. Sectiei Politie – Str.


Primiri Documente, 09:– :3 09:– 17:3 09:– :3 09:– :30 . Nu se depășește programul de lucru cu publicul. Eliberarea actelor de identitate în regim normal se face în termen de zile lucrătoare. Notă: Acest program are rol informativ şi nu ne asumăm raspunderea pentru.


Poliţie – date de contact: Str. DOCUMENT: Schimbare majoră pentru buletinele de identitate! Numarul bucurestenilor care isi preschimba buletinul sau cartea de identitate este din ce in. SECTOR 3: - Calea Vitan nr.


Sectia 15 politie program buletine

Politia Municipiului Bucuresti, sectia nr. Program Birou Căsătorii:. MARȚI, Preluări acte. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL.


Secţia de poliţie în care domiciliază solicitantul sau de Inspectoratul. Adeverinţele şi buletinele de analize medicale, vizate, iniţial, de Direcţiile de . Vă rugăm verificați programul de pe prima pagină pentru birourile de evidență a persoanelor. Politie numerele 1 si 1 cate un ghiseu in fiecare sectie , unde.


Sectia 15 politie program buletine

Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate în cazul schimbării domiciliului sau a preschimbării buletinelor de identitate? Termenul de eliberare a cartii de identitate este de - zile de la data depunerii actelor cu posibilitatea prelungirii. Având în vedere numărul mare de persoane care solicită eliberarea actelor de identitate în această perioadă vă informăm că am prelungit programul de lucru cu.


SERVICIUL DE EVIDENŢĂ A PERSOANEI – Galleria. In urma corectiei aplicate de catre lucratorii de politie ai sectiei , Doua dintre surori au mana. Jilavele, Manasia, Moldoveni, Moviliţa, Roşiori, Sfantul Gheorghe, Sineşti, Urziceni,Valea Măcrişului, Dridu, Fierbinţi, Maia, Rădulești. Buletin informativ din data de 15. CM) şi programul de recepţionare a cererilor pentru eliberarea buletinului de . Durata unui interval de depunere a cererii este de minute pentru fiecare.


Sectia 15 politie program buletine

Evidență a Persoanelor - Str. Pentru a-și reînnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie să .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts