Freitag, 24. April 2020

Model dispozitie de plata

Se va inscrie INCASARE sau PLATA , dupa caz. Se va înscrie “ÎNCASARE” sau “PLATĂ” după caz. Se completeaza numai pentru plati , DATE SUPLIMENTARE PRIVIND BENEFICIARUL . Danubuis Exim SRL si avem modelele : Datecs DP1Datecs DP25 . Model dispozitie de plata.


Model dispozitie de plata

Functia ( calitatea) Suma lei Scopul incasarii - platii. Am facut o imbunatatire la modelul de dispozitie de Plata. Dispozitie de Plata Incasare. Formular tipizat fara regim special.


Cod 14-4-4) Format Asi A tiparite pe ambele fete, in blocuri a 1de file. Serveste ca: - dispozitie pentru casierie, in . IntrebariRaspunsuri. Declar ca informatiile completate pe acest formular sunt reale si complete, in caz contrar imi asum consecintele neefectuarii platii.


Model dispozitie de plata

Am fost informat cu privire la . Dacă prin formular se ordonă o plată în avans, unitatea bancară va fi cea care va . This Pin was discovered by Ghimpeteanu Laura. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Executam la comanda orice tipizat personalizat: facturiere, chitantiere, avize de expeditie sau orice alt formular cu modelul clientului, de la tiraje de minim 4 . Tipizatele sunt brosate cu coperta lucioasa de o calitate . După cum se poate observa aceasta are două pagini. Se poate imprima logo-ul companiei, aceasta personalizare este gratuita. Conducătorul unității.


Viza de control financiar-preventiv. Compartiment financiar-contabil. Descriere Opinii (0). Cod: dispozitie plata. Produse din aceeasi categorie. Ordin de Plata Trezorerie.


Model dispozitie de plata

Hartie si articole din hartie › Tipizate papetarieoffice. Cantitate: Adaugă în coș. Formatul PDF editabil al ordinului de plata (OP) permite completarea si validarea simultana a datelor pe formularul electronic, cu beneficiul de a prezenta in . Contabila i-a facut chitanta de stornare si dispozitie de plata , i-am inapoiat banii, a semnat si a scris ca a incasat banii, am facut copie dupa toate actele . Pentru evidenţa numerarului în casierie, în programul „1C:Contabilitate 8. Se intocmesc ordinele de plata ( in doua exemplare ) pentru virarea . Etichete: carnet formular, carnet formular cu Copertă duplex, dispoziție plată către caserie, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts