Freitag, 1. Februar 2019

Registrul fermei formular

Formular Cerere unică de plată. PDF – PLAN DE FERTILIZARE. Pe spatele registrului (pe ultima pagină) se menţionează câte pagini conţine registrul , purtând semnătura (şi ştampila, după caz) fermierului. APIA se află în plină verificare a fermelor care au.


Obligaţia de a menţine un registru completat şi actualizat al exploataţiei este a fermierului. Pentru toate animalele care se regăsesc în . Acesta se va menţine . Registrul electronic de înregistrare al cererilor. Notă I: In conformitate cu legislația sanitară veterinară în vigoare, fermele sunt. REGISTRUL FERMEI - pajisti permanente. Statutul medicului veterinar), . Ferma de creștere a puilor de carne Baby Beef”, amplasată în loc.


Numele solicitantului, adresa, numărul de înregistrare la registrul Comerțului. Suprafaţa agricolă totală exploatată…………………………………………din care:. F3) şi alt document emis de ANSVSA din care să.


Acum zile - Submăsura 6. Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici. Identificați și salvați pe calculatorul dumneavoastră Cererea de Finanțare sau formularul. L se va completa pe baza formularului – cadru disponibil în. Masura - „Servicii de consiliere, servicii de gestionare a fermei și servicii de. Lipsa de fiabilitate a informațiilor din registrul animalelor a făcut însă mai dificilă.


Declaraţia de eşalonare a depunerii Dosarelor cererilor. Evidentele deținute sub forma unui registru trebuie păstrate la sediu si puse la dispoziția. AGRECO oferă formulare pentru a satisface cerințele de documentare. Jurnalul eco al fermei.


Atenție: Calculul dimensiunii economice a activitatiii din ferma se realizeaza pe baza urmatoarelor. Se completează pentru fermele în care se declară mai mult de ha. De obicei, pe internet este un formular cu descrierea produsului cautat. Instituţia de instrumentare completează acest formular şi transmite un exemplar fiecăreia.


F2) – Certificat veterinar de sănătate – document oficial. AFIR, atât pentru Programul SAPAR cât şi. Suprafata cu folosinta agricola a exploatatiei ( fermei ) se recomanda sa.


Dispoziții generale Articolul (1) Registrele , certificatele si formularele.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts