Mittwoch, 27. Februar 2019

Coreea de nord coronavirus

Oficialii Coreei de Nord le-au spus cetățenilor, în cadrul prelegerilor publice, că au existat cazuri confirmate de coronavirus în țară încă de la . Mulți cred că are legătură cu coronavirusul. Elevii nord - coreeni s-au întors de miercuri în clase, după două luni în care şcolile au fost închise, informează AFP. Regimul şi-a închis frontierele şi a plasat în carantină mii de nord - coreeni , dar şi străini.


Coreea de nord coronavirus

El susţine că nu a înregistratniciun caz de covid -19. Sistem politic ‎: ‎Republică Socialistă, Juche, Stat. Cum virusează COVID -economia mondială. Condiţii de intrare şi regim de şedere.


Pentru a călători în Republica Populară Democrată Coreeană este necesară obţinerea, în prealabil, a vizei de . Liderul nord - coreean , Kim Jong Un, i-a adresat un mesaj verbal pe tema pandemiei de coronavirus preşedintelui chinez, Xi Jinping, a anunţat . Mai exact, dictatorul Coreei de Nord şi-a exprimat mulțumirea pentru „ strălucitorul succes” pe care ţara sa l-a dovedit în lupta cu noul . Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a declarat, în timpul unei ședințe a biroului politic al Partidului Muncitorilor, aflat la guvernare în Coreea. Xi Jinping a răspuns la un mesaj venit din partea dictatorului nord - coreean Kim Jong-un. Presa de stat de la Beijing scrie că Kim l-a felicitat pe . Kim Yo-jong, influenta soră a liderului nord-coreean Kim Jong Un,.


Coronavirus – Ungaria . Un bărbat suspect de coronavirus a fost executat de autoritățile nord - coreene. Oficialii comuniști au menționat cazurile de Covid -în cadrul unor . SUA doresc denuclearizarea totală a Coreei de Nord. Confidențialitatea datelor dvs. Tehnologii de tip Cookie strict necesare.


Asigurarea funcționalităților website-ului. Kim Yo Jong a fost favorita tatălui lor, răposatul lider nord-coreean. Cutremur în România: vedete au aflat că au coronavirus în urmă cu puțin timp! Oamenii blocați la un festival de muzică din cauza coronavirus.


Sud s-a aflat printre primele țări lovite de pandemia de COVID -1 care a . Numărul de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite a ajuns la 1mii 82 . Au făcut și atunci testele COVID , nu? Sunt suspiciuni asupra Coreei de Nord , țară vecină cu China. Singurele ţări din lume care nu au raportat cazuri de coronavirus.


Chiar și astăzi, când Regimul Kim Jong Un a redus rația de hrană la 3de grame pe zi? Iran – intreaga tara. State cu peste 5de cazuri confirmate de infectie cu coronavirus. Coreea de Sud – Daegu (oras) si Cheongdo (judet). Acesta a fost adus în fața plutonului de execuție și ucis pentru că nu ar fi respectat în totalitate regulile de carantină privind coronavirusul.


Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că “incompetenţa” Chinei în gestionarea situaţiei create de epidemia de coronavirus.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts