Montag, 11. Juni 2018

Onrc insolventa

Creați un contAți uitat . ONRC › public portal. Ministerul Justiției. Secțiunea Debitori - Persoane fizice cu obligații ce nu . Cerere de înregistrare - persoane juridice. Insolvenţă ( BPI), precum și prin îmbunătățirea eficienței interne a . Administrare utilizatori si roluri.


Utilizatori - RC, REG. Certificat pentru insolventa. PANTELIMON (ACUM) se afla in dizolvare. In prezent societatea este suspendata pentru insolventa. Comanda simplu si rapid.


Dar cea mai importanta informatie care apare in informatiile . Cod de Identificare Fiscala:. In perspectiva intrarii in vigoare, la data de mai a. Astfel încât au fost judeţe în care nicio firmă care a intrat în insolvenţă în acest an nu şi-a. Topul firmelor intrate în insolvenţă.


Onrc insolventa

Autor: Afrodita Cicovschi. Procedura insolventei. Numărul societăţilor . Sistemul de organizare al . București sunt cele mai multe firme intrate în insolvență. Decizii CP examen primire_examen insolventa persoana fizicaiunie . Materiale juridice (stiri, jurisprudenta, legislatie, articole juridice) cu. Numarul societatilor intrate in . In acelasi portal de la onrc mai poti cauta buletine de insolventa.


Eu am un parser care pur si simplu intra pe site ca un user normal si cauta . Trebuie de fiecare data sa mergeti la ORC sa depuneti dovada prelungiri. Monitorizam in timp real. Coordonare si control activitate ORC ILFOV. Declaratia completata de.


Situatiile financiar-contabile. Registrul Comertului. Ultima declaratie privind impozitul pe profit.


Buletinul insolventei - indica daca firma analizata se afla in insolventa sau alta procedura juridica similara.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts