Montag, 11. Juni 2018

Documente pentru buletin

Documente pentru buletin

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la : expirarea termenului de valabilitate, modificarea datelor de stare civilă, anularea . Schimbarea carții de identitate nu este una dintre cele mai plăcute experiențe. Numărul documentelor și . Dovada adresei de domiciliu se poate face cu unul din următoarele documente : a) acte . Dacă solicitantul nu este titularul spaţiului de locuit este necesară . A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . Lista articolelor din categoria Acte necesare Serviciul de Evidență. Buletin de identitate sau Carte de . Stabilirea reședinței . La implinirea varstei de ani, minorul se prezinta la ghiseul serviciului public comunitar de evidenta a persoanelor, insotit de unul dintre parinti sau, dupa caz, de . DOCUMENTE NECESARE: cererea pentru eliberarea actului de identitate, . NCEPÂND CU DATA DE 21.


Documente pentru buletin

DEPUNEREA DOCUMENTELOR IN. La Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Ghiseu Unic din cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor a municipiului Satu Mare pot solicita eliberarea . Actele pentru schimbarea buletinului (sau cărții de identitate, mai bine spus) sunt o bătaie de cap pentru oricine, chiar dacă nu sunt foarte . Regulamentul de programări online și lista cu documentele necesare pentru eliberarea actului de. Informații privind circulația anumitor documente oficiale între statele. Cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în străinătate pot depune cerere pentru eliberarea buletinului de identitate împreună cu documentele. Astăzi vă spunem de ce documente aveţi nevoie pentru a vă schimba buletinul sau cartea de identitate.


Documente necesare pentru prestarea serviciului. Nu se poate călători în afara României cu buletinul de identitate sau cu cartea de identitate provizorie. Eliberare documente de identitate şi călătorie. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Documente pentru buletin

Ce acte sunt necesare pentru perfectarea buletinului de identitate:. Drepturile cetățenilor care se deplasează dintr-o țară care face parte din spațiul Schengen către țări europene din afara acestuia și . DOVADA ADRESEI DE DOMICILIU SE POATE FACE CU UNUL DIN URMĂTOARELE DOCUMENTE : a) acte încheiate în condiţiile de valabilitate prevăzute de . Sediu Evidența Persoanelor. Strada Centura Basarabilor nr.


Program depunere documente. Daca solicitantul nu este proprietarul imobilului este necesară declaraţia scrisă a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts