Dienstag, 29. Mai 2018

Cerere tip cazier judiciar examen auto

PERMISULUI DE CONDUCERE categoria B. Acte necesare pentru obtinerea. Foto tip permis auto – buc. Cerere de inscriere la examen – se obtine de la scoala de soferi.


Cerere tip cazier judiciar examen auto

Fisa scolarizare dactilografiata . ANEXA Cerere pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar pentru persoana fizică. FORMULARUL VA FI COMPLETAT CU LITERE MAJUSCULE. Nu uita de fotografia tip permis auto. Mai ai nevoie de o cerere de eliberare cazier - o poti obtine de la Politie . Cazier judiciar - valabil luni.


La depunerea cererii tip motivată, reprezentantul legal al persoanei juridice trebuie să mai prezinte și următoarele acte:. Pentru sustinerea examenului auto teoretic si practic:. Dosarul de examen trebuie sa contin? Scrieti pe amandoua examen auto.


Cerere tip cazier judiciar examen auto

Examinare – Instituția Prefectului dj. Condiţii pentru înscrierea la examen în vederea obţinerii permisului de conducere. Pași pentru obținerea certificatul profesional pentru conducători auto.


Urmează cursurile unei școlii autorizate și pregătește-te de examen. INFORMARE - în atenția industriei auto. Eliberarea extrasului de pe cazierul judiciar , necesar pentru anexarea. Examenul auto si acte necesare eliberarii permisului de conducere. Pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie sa va prezentati cu actul de identitate.


Acest tip de cazier poate fi solicitat în special de catre angajator în cazul cînd. Moldova persoana fizică trebuie să completeze cerere. Primirea cererilor si eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va desfasura la:.


Fisa de scolarizare, Gratuit, realizata la sediul scolii. Cerere tip , Gratuit, realizata la sediul scolii. Certificat de cazier judiciar.


Ulterior se completeaza o cerere catre Serviciul rutier cu motivul eliberarii si datele de stare civila, la care se . Pentru a obtine cazierul judiciar aveti nevoie de un act de identitate, . Puteti obtine un certificat de cazier judiciar la orice subunitate de politie din.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts