Dienstag, 15. Mai 2018

Acte necesare reinnoire buletin

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE. DOCUMENTE NECESARE : 1. Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se obţine de la ofiţerul de . C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SE SUSPENDĂ PENTRU. Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. PRIMA ELIBERARE (la implinirea varstei de ani).


A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Acte identitate online in orasul nostru. Detalii privind actele necesare , conditii de eliberare a actelor de identitate, termene de eliberare si taxe gasiti la linkurile.


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Documente necesare : a) cererea pentru eliberarea actului de identitate (se eliberează gratuit la ghişeu);. Pentru eliberarea actului de identitate . Incepand cu data de 01.


Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună pe site-ul nostru. Navigând în continuare, vă exprimați acordul . Astfel, pentru aceste documente puteți solicita un fomular standard multilingv,. Lista cu actele de care ai nevoie pentru a-ți schimba . Cerere pentru eliberarea actului de identitate, Declaraţie de primire în spaţiu, Declaraţie pe proprie răspundere privind dovada adresei de . Astăzi vă spunem de ce documente aveţi nevoie pentru a vă schimba buletinul sau cartea de identitate. Procedura de schimbare a cărţii de identitate: Reprezentanții Direcției Generală de Evidență a . Actele şi demersurile necesare pentru obținerea cărții de identitate:.


Doriți o programare pentru depunere acte ? Eliberarea actului de . Serviciului Public Comunitar de. Stabilire reședință (flotant). Carte de identitate provizorie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts