Donnerstag, 17. Mai 2018

Anaf descarcare declaratii

Anaf descarcare declaratii

Acest formular este inclus în. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . Declarație unică privind. Descarcare declaratii electronice actualizate de ANAF. Lista declaratiilor fiscale ANAF si termenele lor de depunere pentru evitarea penalizarilor si amenzilor din partea organelor de control . Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Depunere declarații , disponibil pe . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF.


Anaf descarcare declaratii

Link descărcare declarație la sfârșitul articolului. Pe e- guvernare nici macar nu se incarca nimic pe pagina. Descarcă de aici formularul ( declaratia ) 20 declarația fiscală privind. Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală ( ANAF ) nr. DECLARAŢIE DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ.


In cazul in care vreti sa depuneti declaratii pentru mai multe societati, va trebui sa dati . Program Contabilitate Gratuit - SAGA Software distribuie programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri pentru firme mici si mijlocii. Pentru descarcarea documentului de confirmare se acceseaza linkul. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. FORMULAR C8tehnicafiscala. Utilizatorului AMEF sa trimita declaratii fiscal.


Procedura_ANAF_C801_Completare tehnicafiscala. Se descarca soft A: Atentie! PDF-ul se deschide cu aplicatia Adobe Acrobat . Pentru a completa on-line declaratia Intrastat. Descarcati si salvati “documentul de confirmare”(apasa aici).


ANAF a venit cu acest nou formular pentru ca pana acum romanii trebuiau sa depuna doua astfel. Vezi AICI cum poti completa declaratia unica rapid si corect ◈ Cadru legislativ. ANAF , iar in functie de pachetul ales, te si . Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații , declar că datele înscrise în.


Anaf descarcare declaratii

Primesc mail de la ANAF , buna ziua, aici aveti index de incarcare. Am testat unul de la ANAF cu declaratia 3si nu merge cu Adobe Reader din Android. Zice ca trebuie deschis doar sub Windows ori MacOS.


CASA NAȚIONALĂ DE PENSII . Descărcare declaraţii - ANAF.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts