Freitag, 21. Mai 2021

Vama nadlac blocata

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 . Nădlac II, Timp de așteptare min. Vama Veche, Timp de așteptare min. Naidăș, Traffic is suspended temporarily!


Vama nadlac blocata

Punct de frontiera inchis, Navigate to. Negru Vodă, Waiting time min. Cei care vor să intre în România așteaptă până la trei ore în punctul de trecere a frontierei, . Au fost deschise şi alte puncte de.


Nebunie la frontiera. Vama Nadlac , blocata de romanii care se intorc acasa fugind de coronavirus. Autoritatile in alerta. Români blocați în vamă după o repatriere de decedați.


Este a doua noapte în care nervii românilor care vor să intre în ţară au fost puşi la. Observator TV Românii, blocaţi mai multe ore la frontiera dintre Austria şi. Convoiul uriaş de maşini a fost escortat de poliţia maghiară şi a intrat în România prin vama Nadlac din. Unii dintre au refuzat să intre în izolare. Altercaţie într-un centru de carantină din Arad.


Disperarea unei femei care e blocată de peste ore la frontieră: „E o bătaie de joc incredibilă”. Românii blocați la granița cu Ungaria revin în țară. Vama nadlac blocata controale - Arad.


Soferii de automarfare care trec prin vama Nadlac sunt din nou cu nervii intisi la maxim. Acestia sunt nevoiti sa astepte. Mijlocasul lui Ajax s-a intors alaturi de familie in Romania, dupa ridicarea starii de urgenta, insa au avut. Aglomerație de sute de metri. Ultima Ora focuspress.


Coloana redirecționată către vama Borș☹☹! Pentru că s-a păstrat . Mii de români, blocați la granița cu Ungaria, s-au întors în țară. Din cauza numarului mare de cetateni care trec granita, vama Nadlac este de doua zile aproape blocata , desi duminica la pranz au fost . Iar mulți dintre cei care au ajuns în țară refuză să intre . Sute de oameni fac scandal din cauza faptului că sunt blocați.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts