Mittwoch, 28. April 2021

Vama sculeni

Vama sculeni

Traficul în posturile vamale în regim on line. Functioneaza in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi - Inspectoratul Teritorial . Citeste acum toate articole despre vama sculeni pe Digi24. Timp de așteptare 5min.


Vama sculeni

Activitatea sistată la ieșire din Ucraina, Navigare către. Punctul vamal de la Sculeni permitea în trecut, în perioada comunismului din România doar trecerea în mod limitat a unor persoane sau rude între România și. La frontiera cu România activează posturile PTF Leuşeni—Albiţa, PTF Sculeni — Sculeni şi PTF Giurgiuleşti—Galaţi, inclusiv Portul Internaţional . La informarea oficială de către autoritățile de frontieră și vamale din România și Ucraina, cât. RO - Mersul autobuzelor, autocarelor, . Autoritatile iesene au decis, astazi, inchiderea vamii Sculeni , de pe raza comunei Victoria, punctul de trecere al frontierei fiind in pericol de a fi.


Unipoluri (panouri publicitare) in Vama Sculeni. Locatia publicitara se afla intre Iasi si . Sculeni raionul Ungheni, satul Sculeni, teritoriul postului vamal Sculeni , tel. Procurorii DIICOT Iași și ofițeri din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și lucratori ai biroului vamal Sculeni au . Servicii de măsurare. Incinta Biroului Vamal Sculeni ) Sat Sculeni, Com.


Vama sculeni

Doi cetățeni moldoveni, s-au prezentat pe martie la punctul de trecere Sculeni , cu documente false. Foloseste versiunea web . Au fost găsite articole pentru cautarea Vama Sculeni. Polițiștii de frontieră din punctul de trecere ”Sculeni” au depistat o carte de identitate românească . S-a întâmplat recent, la postul vamal Sculeni.


Bărbatul s-ar fi prezentat pe sensul de ieșire din țară. Mașina acestuia i-a părut suspect . Vama Sculeni a fost închisă temporar, în cursul dimineţii de marţi, din cauza unor percheziţii efectuate de procurorii anticorupţie şi ofiţeri ai . Autoturism căutat de autorităţile din Spania, descoperit la vama Sculeni. Seria de șasiu era modificată.


Vama sculeni

Potrivit studiului, prin vămile Leuşeni-Albiţa şi Sculeni trec peste o treime din mărfurile. O nouă tentativă de trecere ilicită a unui lot de articole vestimentare, fără acte de însoţire, a fost contracarată de către angajaţii postului vamal Sculeni. Incident ca in filme la Vama Sculeni. Un nou punct de control veterinar și fitosanitar, la postul vamal Sculeni.


Moldova: Problema ţine de partea română.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts