Dienstag, 1. Dezember 2020

Trecere de la pfa la srl

Vestea buna este ca poti sa faci ambele operatiuni concomitent. Renuntarea la statutul de PFA. Deschideti srl -ul la registrul comertului si finante. Vindeti cu factura de pe pfa pe srl daca aveti stocuri de marfa sau alte bunuri achizitionate pe . Imi puteti spune: 1) care este procedura? Laurentiu Mihai laurentiumihai.


Află care sunt diferențele dintre tipurile de firme. Care sunt procedurile, cum se tine contabilitatea? Alege tipul de firmă potrivit pentru tine. Ce impozit ți se potrivește mai bine. GdS a efectuat o analiză pe această temă.


Firmele care au o cifră anuală de afaceri sub 1. Cand trecerea de la norma de venit la sistemul real este o optiune. Infiintari, modificari, radieri firme la CELE MAI MICI PRETURI din judet! Ce e mai bine pentru afacerea ta? LLCs și LPs sunt două dintre cele mai populare entități de afaceri din prezent, cu avantaje care includ răspundere limitată, impozitare de trecere , control de . Dar sper ca articolul să te ajute pentru o trecere în revistă a măsurilor și să citești . AUTORIZATIEI TAXI CA URMARE A TRECERII DIN DIN P. Cu toate acestea, alegerea de obiecte de activitate secundare nu trebuie sa insemne trecerea cat mai multor coduri CAEN in actul constitutiv, ci alegerea acelor . Procedura de infiintare a unui PFA.


Trecere de la pfa la srl

Obligatii fiscale ale. Trecerea de la norma de venit la sistemul real si invers. Domnul consilier juridic Alexandru Munteanu detaliaza pentru cititorii BusinessAge pașii de trecere de la persoană.


PFA TOMA M FLORIAN SORIN.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts