Freitag, 13. November 2020

Unde se plateste taxa pentru pasaport

Unde se plateste taxa pentru pasaport

Unde se achită taxa de pașaport ? Apare o mică schimbare în regimul de achitare a taxei pentru pașaport , dar este o veste bună. INFORMATII UTILE PENTRU PLATA TAXELOR Incepand cu data de 17. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale Plaza România şi Parklake Shopping Center, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte . Online, către conturile Instituțiilor Prefectului. Nu carecumva să te descotorosești de dovada faptului că ai plătit. Taxa pentru pașaport poate fi plătită de către cei care locuiesc în.


Locuitorii din Bucureşti-Ilfov care vor să plătească taxa pentru paşaport au la dispoziţie, de joi, şase automate de plăţi ale CEC Bank, amplasate în centrele . Taxe valabile incepând cu 01. Valabilitate pasaport simplu electronic:. Trezoreria Municipiului Iaşi si la CEC Bank fara . Dacă sunteţi din provincie şi staţi în Bucureşti, puteţi achita taxa de paşaport la CEC Bank, iar celelalte două taxe. Paşaportul simplu electronic nu se eliberează în regim de urgenţă. Aşadar, nu se percep taxe de urgenţă pentru eliberarea acestui tip de paşaport.


Taxa de pasaport se poate achita, in numerar, de luni pana duminica, in intervalul orar 08. SelfPay, din incinta agentiei CEC Bank. Institutia Prefectului judetului Timis - Serviciul Pasapoarte. La acest ghiseu pot fi achitate taxele aferente eliberarii.


Plata taxelor pentru obţinerea paşaportului şi a altor documente care se făcea până acum la CEC se poate achita de acum online, sau la orice . Cum se pot plăti taxele pentru pașaport ? Taxele pentru eliberarea pașaportului sunt următoarele: - pașaport simplu electronic cu valabilitate ani (persoane peste ani): 2lei . Luni a intrat în vigoare ordonanţa Guvernului prin care plata pentru aceste taxe se poate face în sistem internet banking, dar și de la orice . Vreau sa imi eliberez pasaport. Cei de la pasapoarte pe site . Ce taxe se pot achita prin noile modalități? Taxa de solicitare a vizei se va achita indiferent dacă viza este sau nu eliberată. Vă rugăm să retineti că taxa de procesare a vizei K se plateste numai cash la . Plateste prin CEC Bank taxele pe care le datorezi catre Bugetul Local si Bugetul de. Clientii persoane fizice domiciliati in Ilfov pot plati prin.


Plata taxei de paşaport , precum şi a tarifelor aferente confecţionării şi. Taxa de paşaport nu se poate plăti la un ghişeu al serviciului care. Deși în loc de taxele existente până acum se plătește doar una singură, . Gata cu drumurile: Putem plati de acasa taxele pentru pasapoarte , permise auto si numere de inmatriculare.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts