Dienstag, 14. August 2018

Poze viza china

Poze viza china

Cerintele pozei pentru aplicarea vizei pentru China. Related News : : Formularul . Centrul de viza pentru China in Bucuresti nu participa la procesul de. Cerințe Fotografie pentru viză China.


Poze viza china

Dacă anul acesta îți dorești să ajungi în China , aceasta fiind noua destinație de vacanță aleasă de tine, trebuie să știi că ai nevoie de viză. Fotografia printată pentru viză China trebuie sa aibă dimensiunea 3. China e una din țările pentru care îți trebuie viză , pe care trebuie să o. Fă o poză cu telefonul mobil sau aparatul foto, încarc-o și în câteva secunde, vei primi o fotografie profesională pentru pașaport sau viză. Passport Photo Online - Făceți-vă un selfie cu telefonul dvs, și încărcați-l aici și obțineți o fotografie profesională pentru a obține viza dvs. Nu am gasit produse care sa se potriveasca cautarii dvs. Operator de date cu caracter personal.


Cum se obtine viza de turist pentru China si cand nu este necesara. Pentru cetățenii următoarelor state: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, China (numai pentru vize turistice), Cipru, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda. Executam fotografii tip pasaport, buletin, legitimatie, viza , etc, precum si printarea. Zbor către China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriană de renume. Formularul de viza si fotografii tip pasaport recente pe fond alb (cerinta pozei).


Poze viza china

Ce trebuie sa faci pentru a obtine viza de China. Gasiti in articol lista completa de reglementari de vize pentru Asia. China – iti trebuie viza luata in avans de la Ambasada Chinei la Bucuresti.


Pentru cei care plecati in Thaillanda: faceti poze tip pasaport la noi, va costa lei, si primesti 4 . Cele mai uzuale sunt: B. China , Fara viza , Fara viza , Fara viza (In cazul Grupurilor turistice). In cazul în care dai click pe “Retrieve an Application”, vei încărca poza la sfârşitul formularului. Pasaport deasupra vizei emise de Ambasada. Aţi auzit uneori remarca “e un tărâm de basm”, ca referire la diversele. China nu este doar o altă țară obișnuită - este o lume cu totul nouă.


Poze viza china

Beijing – Orașul Interzis. Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking). Nu este necesară viza pentru o perioadă de zile.


Cetățenii români care intră în Japonia în baza unei vize de lungă şedere sau. Valabil pentru cetatenii romani. Viza turistica China.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts