Freitag, 24. August 2018

Formulare anaf

Formulare anaf

Se completează și se depune de către contribuabilii care înființează puncte de lucru, . FISCAL FORMS IN ENGLISH. DATE PRIVIND STAREA CONTRIBUABILULUI. Dizolvare cu lichidare. There is no english content available!


Modele formulare de reclamaţii administrative - publicat în data de 30. CAB - Nota Contabila Corectie. FORMULAR ÎNSCRIERE LA CONCURS. ANAF_Toate formularele -cu explicatii_Aprilie. Cod formular , Denumire formular.


Formulare persoane juridice. Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Depunerea declarației.


Administrare Fiscală ( ANAF ), prin acelaşi act normativ, s-a stabilit că, dacă . Adună cât mai multe formulare completate şi trimite-le la punctul de lucru al. Spațiul privat virtual – disponibil pe site-ul ANAF. ANAF a publicat în luna martie a acestui an şi un formular simplificat, care cuprinde . Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Se pregătește a treia variantă de formular 23 pentru redirecționarea a din impozitul pe venit.


Declaratiile fiscale va pun. Acesta este un site, care vine in ajutorul persoanelor . Pentru a deschide si vizualiza. Dati CLICK pe un link, ca sa reveniti aici din fisier apasati sageata: BACK (INAPOI). Ministerul Finanțelor . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF.


Noul formular e valabil atât. ANAF va publica un formular simplificat pentru direcţionarea unei sume. Este foarte important să demonstrăm transparenţă şi să depunem toate formularele şi informaţiile cerute de ANAF , chiar dacă vom reveni . ANAF introduce noi formulare - pentru popriri, compensări fiscale şi executări silite.


Dan Straut , Mediafax. Agenţia Naţională de Administrare . Anaf › arhiva_formulare static. Modificarea formularului este necesară pentru a . Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts