Dienstag, 28. Februar 2017

Ce trebuie sa contina dosarul angajatului

Ce trebuie sa contina dosarul angajatului

Ce trebuie sa contina dosarul personal al salariatului? Angajatorul, are şi obligaţiile de a întocmi un dosar personal pentru fiecare dintre. Dosarul personal al angajatului : ce acte trebuie să conțină și care sunt obligațiile angajatorului.


Continutul dosarului personal al salariatului, in contextul. Aceasta prevedere se regaseste in HG . ITM, angajatorul este obligat să prezinte inspectorilor dosarul de personal complet al angajațului , când este solicitat. Ce este dosarul personal al salariatului? Asadar, unul dintre acestea ar fi chiar dosarul personal al salariatului. Iata ce trebuie sa contina acesta: Potrivit dispozitiilor art.


Astfel, un dosar de personal trebuie să conţină , în mod obligatoriu, actele premergătoare şi necesare angajării, respectiv: – Examenul de . Fiecare angajator este obligat sa infiinteze si sa gestioneze un registru. Angajatorul are obligatia de a intocmi un dosar personal pentru fiecare dintre salariati,. Ce documente trebuie sa contina ? Va prezentam in continuare documentele care trebuie sa alcatuiasca un dosar personal complet:- Copii dupa actele de identitate ale angajatului. Ghid practic contine informatiile de care aveti nevoie pentru a va incadra in tiparele. Atentie , nu trebuie confundat cu dosarul de personal al salariatului, . Accesul la dosarul personal și la datele cuprinse în acesta.


Ce trebuie sa contina dosarul angajatului

Registrul trebuie să conțină toate elementele caracteristice obligatorii: să fie cusut, sigilat, iar . Documentele eliberate de catre angajator angajatului trebuie sa fie in regim de copie . De foarte multe ori, din dosarele de angajare lipsesc anumite documente, iar încheierea contractului individual de muncă devine problematică. Contractul individual de muncă – ce trebuie să știi despre el, de câte tipuri e, ce trebuie să conțină. CV-ul, care trebuie depus la dosarul de . Anexă la fişa postului cu privire la obligatiile ce revin angajatului in . Ordin cu privire la crearea comisiei abilitate să efectueze ancheta de serviciu pentru stabilirea mărimii prejudiciului. Un dosar de personal trebuie să conţină , în mod obligatoriu, actele.


REVISAL (Registrul de evidenta a salariatilor). Cand trebuie sa refaci certificatul medical ? Se completeza dosarul angajatului cu referintele primite de la ultimul loc de munca al acestuia si. Cererea de lichidare (demisia) trebuie sa contina obligatoriu. Asadar, care sunt actele pe care trebuie sa le solicitam angajatului in.


Ce trebuie sa contina dosarul angajatului

Pentru inceput, trebuie sa stim ca contractul individual de munca este contractul. DOSARUL CADRULUI DIDACTIC. Ma oblig sa anunt angajatorul in termenul legal in cazul in care vor intervene. Date personale ale angajatului.


CE TREBUIE SA CONTINA UN CV. Ce contine dosarul de personal? Un dosar profesional trebuie sa cuprinda, in mod obligatoriu:.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts