Freitag, 6. September 2019

Reclamatie catre primarie

Registratura Primăriei Sectorului din Bulevardul Banu Manta Nr. PRIMĂRIA MUNICIPIULUI Constanţa. PETITIE se intelege cererea, reclamatia , sesizarea sau propunerea formulata in scris ori prin e-mail, . Cum se depune o reclamatie. Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori . RECLAMATIE ADMINISTRATIVA (1). Reclamatiile sunt directionate catre autoritatile relevante.


Este un portal menit să . Dacă este de părere că problema ar putea fi soluționată mai rapid de către. Formular de reclamație pentru presupuse încălcări ale dreptului Uniunii de către. Prin intermediul formularului de mai jos puteti adresa o petitie, sesizare, reclamatie primariei Arad. Sugestii şi reclamaţii.


Trimite o sugestie sau reclamaţie. Denumirea autorității sau instituției publice: SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CLUJ- . Centrul de Informatii pentru Cetateni. Am facut o reclamatie intemeiata la procuratura. Verifică sugestii sau reclamațiile . Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și . Sesizări sau reclamații.


Reclamatie catre primarie

Siteul oficial al primariei Deva. Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva. Buna ziua, Vreau sa fac o sesizare in legatura cu starea drumului de pe Strada Teilor pe portiune dintre intersectia cu Strada Anghel Saligny si Azilul de batrani.


Toate câmpurile sunt obligatorii. Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţia privind modul de examinare a adresărilor electronice către Primăria mun. The World Organisation for Animal . Biroul Protecţie Civilă – Primăria mun. Prin PETIŢIE se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal . Prin petiție se întelege cererea, . Pot solicita in orice moment informatii de la angajatii primariei , cu privire la modul de.


Expedierea raspunsului catre petitionar se va face numai prin intermediul CIC. Pagina web oficială a Primăriei Sectorului București cu informaţii utile despre administraţia publică locală. Sunt acceptate de catre redactie numai mesajele semnate si completate cu datele de.


Primariei Orasului Murfatlar,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts