Mittwoch, 8. Mai 2019

Declaratii avere ani

Portalul este actualizat permanent și vă oferă . Registrul de evidenta a declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL - REGISTRATURA A. Formulare electronice (E-Forms). Registrului declaraţiilor de avere şi Registrului declaraţiilor de interese.


Declaratii avere ani

Unde trebuie să trimită declarațiile de avere și de interese preşedinţii, vicepreşedinţii,. Agenția Națională de Integritate ( A.N.I. ). Ghid de completare a declaratiilor de avere si interese. Consultații pe segmentul completării și depunerii declarației de avere și interese personale, respectării regimului juridic al conflictelor de interese . Ghidul pentru completarea declaraţiilor de avere şi interese şi Ghidul privind incompatibilităţile şi conflictele de . DECLARAŢII DE AVERE ŞI DE INTERESE. Magistraţii mai doresc ca venitul soţului sau soţiei celui care depune declaraţia de avere să fie anonimizat. Nume, Dimensiune, Modificat.


Astfel, un articol din legea ANI se . Anghel Loredana Virginia. Decl Avere Crisan Alexandru. Aici gasiti informatii relevante legate de Cadrul Strategic . ANI anunta termenul limita de depunere a declaratiilor de avere si de interese. Integritate are ca obiect de activitate verificarea averilor dobandite in perioada exercitarii mandatului si nu controlul declaratiilor de avere , si au eliminat din . Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. ASSAI a sesizat ANI cu privire la declarația de avere a unui membru din consiliul ASF.


Declaratii avere ani

Asociația Societăților de Service Auto Independente . Tagged in : Agentia Nationala de Integritate ANI declaratii de avere. Sesizare parchet ref. Adi Minune ( declaratie de avere ). Potrivit unui comunicat al ANI „la data de 14. Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste 2de explicații și 4de răspunsuri utile . Declarații de avere și interese (D.A.I.).


Romania, si cam ce resurse ar avea nevoie ANI. Prezenta declaratie constituie act public ~i raspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau. Ad Astra sesizează ANI în privința declarațiilor de avere și de interese ale.


Fisc, iar softurile n-au fost făcute de nea Ghiță. Robert Sorin Negoita fiind informat despre declansarea procedurii de verificare a declaratiilor de avere si de interese.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts