Mittwoch, 16. Mai 2018

Cerere tip radiere

Cerere tip radiere

Se obtine viza de radiere de la DITL sau primarie. In ce situatii poate solicita proprietarul radierea unei masini? Ce acte se depun la Serviciul Rutier pentru radiere din circulatie? Fisa de inmatriculare (original si fotocopie) completata astfel : in caseta A cu date masinii. Cartea de identitate a vehiculului in . RADIEREA LA SCHIMBAREA PROPRIETARULUI.


Certificatul de radiere politie pentru mijloacele de transport radiate conform. Formulare pentru radiere auto. Download gratuit cerere de radiere auto . Acte necesare radierii ipotecii si a interdictiei de instrainare si grevare.


Hotărârea judecătorească definitivă prin care s-a dispus dizolvarea si radierea societății din registrul comerțului. Cerere de radiere tipizata. Date de contact, informatii despre taxele si documentele necesare, cereri tip : aici.


Acest site foloseste . Actele referitoare la înscrierea sau radierea unui mijloc de transport pentru . Contract de concesiune - copie legalizata. Dovada achitarii integrale a tarifului. Programări online pentru toată țara în caz de radiere a unui autoturism se pot. Acordul proprietarilor cu privire la modul de intocmire a documentatiilor cadastrale pentru prima inregistrare a . ANEXA 9-CONTRACTUL DE COLABORARE ANEXA 11-CONTRACT DE GRUPARE ANEXA 14-ACT CONSTITUTIV SCPRL ANEXA 15-STATUT SCPRL . Declaraţie tip , completată la secţiunile care revin contribuabilului;. Romaniei se va solicita şi certificat de radiere pentru export eliberat de Serviciul Public . ITL 0CERERE CERTIFICAT FISCAL PF.


Direcția Generală Economică și Finanțe Publice Locale. Search: Denumire, Data publicării . Radiere vehicul la cerere. Tipul înscrierii ce trebuie menționat în cerere : INTABULARE sau ÎNSCRIERE. Model de formular- tip. Nume document, Descriere document, Tip document, Descarcă.


Cerere tip radiere

Pentru înregistrarea dreptului de proprietate şi a ipotecii asupra bunului imobil cumpărat, care concomitent este şi obiectul ipotecii, într-o zi lucrătoare, la cererea. Documente necesare radierii vehiculelor nesupuse înmatriculării.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts