Dienstag, 22. Mai 2018

Cerere schimbare buletin

Cerere schimbare buletin

Expirare perioadă valabilitate - Preschimbare la cerere - Modificare date stare civilă - Schimbare domiciliu. Cerere eliberare act identitate. Serviciul de Stare Civilă. Formulare - cereri tip și declarații. Declarație solicitant conform art.


Semnătura solicitant. Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. Eliberarea cărții de identitate la cerere , expirare, pierdere, furt. Depunerea cererilor de eliberare a actului de identitate se va desfășura exclusiv.


DOCUMENTE NECESARE: – cererea pentru eliberarea actului de identitate;. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot depune cererea pentru eliberarea . Cazuri în care se eliberează o noua carte de identitate.


Buletinului de Identitate. SCHIMBAREA DENUMIRII STRAZII SAU RENUMEROTAREA IMOBILELOR. Schimbarea domiciliului, schimbarea denumirii străzii, renumerotarea. Carte de identitate provizorie-cetăţeni români cu domiciliul în străinătate şi . Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Doriți o programare pentru depunere acte? Stabilire reședință (flotant). Pe durata stării de alertă se preiau doar cererile de eliberare a actelor de identitate pentru care s-a făcut programare on-line pe pagina de web : evp-arad. CU CARE SE FACE DOVADA, DUPĂ CAZ,. CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA 14.


A NUMELUI, STĂRII CIVILE, CETĂŢENIEI . Acte necesare carte de identitate. Dovezile privind schimbarea datelor de identificare ale asociaţilor, . Documente necesare: - cerere tip completată pentru eliberarea actului de. Tineri al Municipiului București, pe baza unei cereri , precum și a unei copii . Publicarea cererii de schimbare a numelui se realizează pe baza unei cereri -tip în.


CERERE TIP (de la ghişeu). La cerere se va anexa copia certificatului de naştere şi a cărţii de identitate. Minorul depune cererea pentru eliberarea actului de identitate, însoțit de unul dintre părinți sau, după caz, de reprezentantul său legal, de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts